ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 3 άτομα στην Κ. Μακεδονία σε μία ημέρα

Συνελήφθησαν χθες (21-12-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο 33χρονοι και ένας 48χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαινανδιαπιστώθηκε να μεταφέρουν συνολικά 1.706 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 42 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δροσάτου.

Συνελήφθησαν χθες (21-12-2015) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 26χρονος και μία 22χρονη, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από 2 supermarket διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν.

Συνελήφθη χθες (21-12-2015) το απόγευμα στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε διαβατηριακό έλεγχο κατά τη στιγμή εισόδου στην χώρα, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κρήτης, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή κράτηση, για το αδίκημα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.