moro-ptosi-deutero-orofo-brazilia

Απίστευτη πτώση μωρού που πέφτει από τον δεύτερο όροφο και δεν παθαίνει τίποτα (video)

Ένα μωρό ηλικίας μόλις 14 μηνών έπεσε από το παράθυρο διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας και κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να γλυτώσει με μόλις λίγες αμυχές.

Το συγκλονιστικό αλλά και σκληρό video από κάμερα κλειστού κυκλώματος, κατέγραψε το περιστατικό που συνέβη στην Φορταλέτσα της Βραζιλίας, με το κοριτσάκι που ονομάζεται Helena Beatrice Nascimento.

Στο video φαίνεται η πτώση του μωρού, το οποίο όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα προσπαθεί να σηκωθεί όρθιο, μέχρι που περαστικοί σπεύδουν να το βοηθήσουν, ενώ στη συνέχεια η έντρομη μητέρα του το αγκαλιάζει, μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη.

Το μωρό που ζει με τη μητέρα του και άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια ηλικίας 5 και 7, κοιμόταν σε ένα κρεβάτι δίπλα σε ένα παράθυρο από το οποίο έπεσε. «Πρέπει να ξύπνησε περίπου στις 7.30 το πρωί και πιστεύουμε ότι κατάφερε να σκαρφαλώσει με κάποιον τρόπο στο παράθυρο και να πέσει» είπε η γιαγιά του παιδιού που δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός, λέγοντας ακόμη πως ένας άγγελος απέτρεψε τον θάνατο της εγγονής της.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το μωρό κατά την πτώση του έπεσε και σε κάποια καλώδια τηλεφώνου, γεγονός που ίσως μείωσε τη δύναμη της πρόσκρουσης στο έδαφος. Η μικρή Helena πάντως, διακομίστηκε σε νοσοκομείο αμέσως μετά την πτώση όπου της έγιναν πλήρεις ιατρικές εξετάσεις κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είχε μόνο μερικές αμυχές και μια μελανιά στο μέτωπο της.