toxourglou-700x404-604x345

«Αν χάναμε τον τελικό με Άρη η Τούμπα θα γινόταν.. πάρκινγκ»

Ο Κυριάκος Τοχούργλου στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Βέροια βραβεύτηκε από τον «δικέφαλο» για την προσφορά του στην ομάδα και σε σημερινή του συνέντευξη θυμήθηκε πράγματα από την θητεία του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena fm»:

«Είμαι 5 χρόνια στην Αυστραλία. Δε μετάνιωσα καθόλου που έφυγα. Είμαι τώρα παίκτης προπονητής και πρόεδρος. Είμαι η ομάδα από την οποία ξεκίνησα! Συνεχίζω στα 44!

Στη βράβευση ένιωσα ανατριχίλα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ένιωσα σαν να ήμουν ακόμα παίκτης. Γύρισαν αναμνήσεις. Νόμισα ότι μπορώ να παίξω ακόμα.

Το καλό ήταν, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, πήραμε τα δύο κύπελλα το 2001 και το 2003. Πιο δύσκολο ήταν αυτό με τον Άρη. Ήταν στην Τούμπα ο τελικός και ξέρεις ότι αν χάναμε, η Τούμπα θα γινόταν… πάρκινγκ για τη λαϊκή.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο. Θέλει υπομονή, υπάρχουν άνθρωποι με χρήματα και πρέπει να γίνουν όλα βήμα βήμα.

Πιστεύω ότι η χρονιά αυτή έχει χαθεί για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ο στόχος της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και το κύπελλο.

Ο Όλσεν ήταν λάθος και βιαστική κίνηση. Δε νομίζω ότι είναι ποιοτικός τερματοφύλακας. Δε μου αρέσει. Δε βλέπεις και βελτίωση. Είναι ο ίδιος και στα 15 ματς που έχει παίξει. Δε νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει γιατί έχει πεσμένη ψυχολογία. Του έδωσαν την ευκαιρία, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.

Ο Βελλίδης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και μπορεί να παίξει άμεσα.»