ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pantelidis troxaio

Ανατροπή από τα νέα στοιχεία του πραγματογνώμονα: «Δεν έτρεχε ο Παντελίδης»! Υποψιάζεται δολιοφθορά η οικογένεια!(video)

Την πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έκανε τις προηγούμενες ώρες πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε, το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όπως είπε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο κ. Μαδιάς, μιλώντας στο STAR, έδωσε νέα στοιχεία για το τραγικό δυστύχημα. Ο ίδιος εκτίμησε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, γιατί θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα.

Την ίδια ώρα αίτημα για δικό της πραγματογνώμονα κατέθεσε στον εισαγγελέα η οικογένεια Παντελίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή η οικογένεια θεωρεί είτε ότι υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του και γι αυτόν τον λόγο ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα.

Επί του παρόντος πάντως, η έρευνα διεξάγεται από την Τροχαία, όπως έχει οριστεί αυτεπάγγελτα, η οποία είναι η μόνη αρμόδια σε αυτό το στάδιο να ορίσει πραγματογνώμονα. Οι εισαγγελικές αρχές επί του παρόντος δεν μπορούν να παρέμβουν με τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης καθώς δεν έχουν παραλάβει δικογραφία, ούτε έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία οι μπάρες στις οποίες έπεσε πάνω το τζιπ ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση «να μεταμορφωθούν σε βέλη», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

Δείτε το απόσπασμα από το STAR