Mykonos

Έλληνας υποψήφιος για το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στα ‘Oscar’ ερωτικών ταινιών!

Τα AVN Awards 2016, γνωστά και ως τα »oscar» ερωτικών ταινιών που διεξάγονται σε λίγες ημέρες στο Las Vegas, ανακοίνωσαν τους υποψήφιους για τον τίτλο του καλύτερου σκηνοθέτη, παγκοσμίως. Ανάμεσα στους εκλεκτούς – για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα – υποψήφιος και o δικός μας Δημήτρης Σειρηνάκης.

Σημειώνεται, ότι ο σκηνοθέτης και παραγωγός της Sirina Entertainment, διεκδικεί ένα ακόμη βραβείο στα φετινά AVN Awards (Best Foreign Non-Feature Movie), με την πρόσφατη ταινία του «Μύκονος 07:15 αυτή είναι η μητριά μου» (My Step Mother in Mykonos).

Η ταινία «Μύκονος 07:15 αυτή είναι η μητριά μου» (My Step Mother in Mykonos) που διακρίθηκε

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 1984, ενώ η απήχηση, αλλά και η «λαμπρότητα» με την οποία διεξάγεται ο θεσμός αυξήθηκε ραγδαία με τα χρόνια. Η εκδήλωση, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα των βραβείων στο facebook, συμβάλλει ώστε να συναντηθούν οι πιο μεγάλοι celebrity της βιομηχανίας πορνό και να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους σε μια από τις πιο επικερδείς βιομηχανίες στον κόσμο.

Η υποψηφιότητα του Έλληνα σκηνοθέτη στο επίσημο site των βραβείων

Από το 2012, η εκδήλωση φιλοξενείται στο Hard Rock Casino & Resort, όπου και γιόρτασε την 30η του επέτειο ένα χρόνο μετά.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι παραγωγός και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών και ιδρυτής της εταιρίας Sirina Entertainment

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ο Δημήτρης Σειρηνάκης σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Washington University και στη συνέχεια εργάστηκε σε πολυεθνική εταιρεία. Το 2000 ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο των αισθησιακών ταινιών ως αποκλειστικός διανομέας ερωτικών ταινιών – ξένων εταιρειών – στην Ελλάδα. Το 2007 προχώρησε στην παραγωγή ερωτικών ταινιών δικής του σκηνοθεσίας, όπου συμμετείχαν και Έλληνες πρωταγωνιστές.

Το 2010 η πολυσυζητημένη συνεργασία με την ηθοποιό-μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου και η  κυκλοφορία του sex dvd με τίτλο («Το απαγορευμένο») σηματοδότησαν την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του παραγωγού της Sirina Enterntainment. O πάταγος που προκλήθηκε από το εν λόγω dvd ξεπέρασε τα Ελληνικά σύνορα, καθώς κορυφαία ειδησεογραφικά κανάλια αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα.

 




One thought on “Έλληνας υποψήφιος για το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στα ‘Oscar’ ερωτικών ταινιών!

Comments are closed.