ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. Ενας παίκτης τραυματίας-Αναβλήθηκε ο αγώνας

Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Μονακό για το Champions League, μετά από εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στο πούλμαν της γερμανικής ομάδα, 10 χιλιόμετρα μακριά από το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC, τραυματίστηκε ο παίκτης Μαρκ Μπάρτρα, κάτι που επιβεβαίωσε και η ομάδα λίγο αργότερα. Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι εκρήξεις που σημειώθηκαν στο λεωφορείο ήταν τρεις.

Σύμφωνα με tweet της ομάδας, οι παίκτες είναι ασφαλείς. Λίγη ώρα μετά την έκρηξη ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας αναβλήθηκε για αύριο, Τετάρτη.

Το στάδιο ήταν γεμάτο κόσμο που πήγαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει κίνδυνος για το στάδιο.

marc bartra

«Το λεωφορείο ξεκίνησε» από το ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα στην δυτική πόλη της Γερμανίας για να φτάσει στο γήπεδο διανύοντας μια απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων, όταν «τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί πυροδοτήθηκαν», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Γκούναρ Βόρτμαν.

Όπως σημείωσε, τα παράθυρα του λεωφορείου έσπασαν από την έκρηξη και κάποιος μέσα στο όχημα τραυματίστηκε, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.