Όλη η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου» (video)
02/11/2015 Share

Όλη η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου» (video)

Για περισσότερα από 5 λεπτά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε με εκπροσώπους εργαζομένων του «Αγγελιοφόρου» από τους οποίους έμαθε από πρώτο «χέρι», τις πρόσφατες εξελίξεις με την πρόθεση της εταιρείας να οδηγηθεί σε πτώχευση.

Οι εργαζόμενοι του μετέφεραν πως είναι σχεδόν 9 μήνες απλήρωτοι και πως περίπου 110 οικογένειες μένουν στον δρόμο. ενώ του ζήτησαν να μεριμνήσει ώστε να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά της εταιρείας, ειδικά όσον αφορά στα δάνεια που πήρε από τις τράπεζες, ενώ έθεσαν και το ενδεχόμενο, το συγκρότημα να περάσει στα χέρια των εργαζομένων για γίνει κάποιου είδους αυτοδιαχείριση.

Ο πρωθυπουργός, θέλησε να μάθει τι έλεγε η εταιρεία τόσο καιρό στους εργαζόμενους, αφήνοντας τους απλήρωτους, πότε βγήκε το τελευταίο φύλλο, ενώ εξήγησε πως για τα δάνεια, υπάρχει ήδη μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από την ΤτΕ που ερευνά όλα τα δάνεια προς τα ΜΜΕ. Είπε ακόμη στους εργαζόμενους πως θα μεριμνήσει προκειμένου να συναντήσουν και τον υπουργό επικρατείας Ν.Παππά, στον οποίο τους ζήτησε να θέσουν και τις προτάσεις τους.

Δείτε όλο το video της συνάντησης, που έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ.Τσίπρα στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών, όπου εγκαινίασε μονάδα απεξάρτησης: