Τρέξιμο για… καλό σκοπό στην Θεσσαλονίκη!

Η ΤΕΝΑ και η εταιρεία »Μασούτης» καλούν τους Θεσσαλονικείς να δώσουν δυναμικό παρών στην δράση »Πράσινες Διαδρομές» και κλείνουν ραντεβού για σήμερα από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στην “Ελιά του Μασούτη” δίπλα στον Λευκό Πύργο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρεται σχετικά:
»Η διαδρομή θα ξεκινά από την “Ελιά του Μασούτη” κοντά στον Λευκό Πύργο, τρέχοντας, περπατώντας ή με όποιο βηματισμό επιθυμούμε, στην Παραλία για έναν καλό σκοπό, για μια ακόμα πιο καθαρή πόλη. Η διαδρομή είναι μεταξύ 1.250μ. με 2.500μ., εύκολη για όλους και μπορείτε να καλύψετε όποιο τμήμα της θέλετε και για όσες φορές έχετε διάθεση. Άλλωστε, σημασία έχουν μόνο τα βήματα που θα πραγματοποιήσετε.
Τα βήματα των συμμετεχόντων θα μετριούνται χάρη στους ηλεκτρονικούς βηματομετρητές που θα δίνονται δώρο σε όλους κατά την εγγραφή τους. Όσο πιο πολλά βήματα καταγραφούν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα δοθούν για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών που χρειάζονται οι Los Lampicos για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας!. Στόχος της ενέργειας είναι να φτάσουμε τα 4.000 ευρώ!».