ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε ο Δημ. Πέτροβιτς

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παυλίδη, κατά την περίοδο 2010-2014, διετέλεσε αναπληρωτής του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Σε μία ιδιαίτερη, ως προς τους λόγους που την υπαγορεύουν, εκλογική διαδικασία, θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με γνώμονα την ενότητα της παράταξης και μοναδικό κίνητρο τη συνέχιση και ενδυνάμωση του έργου και του οράματος του αείμνηστου περιφερειάρχη μας, Γιώργου Παυλίδη, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών όλης της Περιφέρειάς μας».

«Όλοι μαζί, ως παράταξη, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου, με σχέδιο, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Κανείς δεν περισσεύει και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας περιμένουν τρία χρόνια σκληρής δουλειάς και είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσδοκίες της κοινωνίας».