ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμαχία Alipay και VivaWallet για βελτίωση των e-παροχών τους!

Σε στρατηγική συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών Alipay προχώρησε η VivaWallet, παρέχοντας νέα εμπορικά πλεονεκτήματα στο σύνολο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προκειμένου ένας επαγγελματίας να αποκτήσει τη δυνατότητα να λάβει πληρωμές με Alipay, αρκεί απλά να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό λογαριασμό VivaWallet και να εκτυπώσει το ειδικό QR code που θα βρει στο ηλεκτρονικό του «πορτοφόλι».

 Πληρωμή με Alipay, γίνεται επίσης μέσα από τις συσκευές VivaWallet POS.

«Τη φετινή σεζόν μόνο, περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες από την αγορά της Κίνας αναμένεται να επισκεφτούν τουριστικές περιοχές, όπως π.χ. η Σαντορίνη, η Μύκονος ή ακόμη και το κέντρο των Αθηνών. Ο αριθμός αυτός προβλέπεται να αυξηθεί θεαματικά μέσα στα επόμενα χρόνια και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμφωνία με το Alipay» επεσήμανε ο Chief Marketing Officer της VivaWallet, Πάνος Τσάκος.

«Για πρώτη φορά στη χώρα μας, επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες συναλλαγών στον κόσμο, με εκατοντάδες εκατομμύρια συνδρομητές» έσπευσε να προσθέσει.