mitera

Σε εξέλιξη οι έρευνες στο Βελβεντό για τον εντοπισμό της 37χρονης μητέρας που αγνοείται – Τι λέει ο σύζυγος της (video)

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν σήμερα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου στο Βελβεντό Κοζάνης. 

Στις έρευνες που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή του Βελβεντού, συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική και άνδρες της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη με σκύλους και δύτες.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά ο κ.Ηλία Κάτανας από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας:

Εν τω μεταξύ, όπως ανέφερε ο σύζυγος της, σε δηλώσεις του στο kozanilife.gr, η γυναίκα του από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχαν μαλώσει τα παιδιά της. «Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά, βγήκε για ποτό όπως μου είπε. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το πρωί διαπίστωσε πως η σύζυγος του δεν επέστρεψε και κάλεσε την αστυνομία.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έχει ξαναφύγει από το σπίτι και αυτό είναι που τον ανησυχεί περισσότερο.

Πηγή: kozanilife.gr