Σάλος με το σέξι εξώφυλλο της Serena Williams για το «Sports Illustrated»! Δείτε φωτό

Iστορικό εξώφυλλο από το Sports IIIustrated έχοντας την αθλήτρια του tennis Serena Williams ως την Αθλήτρια της Χρονιάς σπάζοντας τα 30 χρόνια που είχε να τιμήσει γυναίκα αθλήτρια. Ήταν ο πιο άξιος άνθρωπος για το βραβείοΕίχε μια απίθανη χρονιά. Ο τρόπος που κέρδισε σε όλα τα events, το γεγονός ότι το κάνει εδώ και τόσα χρόνια με τόσο καλή απόδοση. Ήταν μια άψογη υποψήφια σε μια χρονιά από άψογους υποψήφιους, τονίζει ο Paul Fichtenbaum, αρχισυντάκτης του Sports IIIustrated.

Δεν είναι όμως μόνο οι πρωτιές που την βοήθησαν στο να γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό, αλλά και η αφοσίωσή της στο άθλημα έναντι όλων των πιθανοτήτων όταν το ίδιο της το σώμα ήταν στραμμένο εναντίον της. Άρρωστη με βήχα και κρύωμα κατά τη διάρκεια του τελικού του Australian Open, πυρετός και μώλωπες οστών στους αγκώνες είναι μερικά από τα σωματικά εμπόδια που όμως δεν τους έδωσε σημασία και συνέχισε να αγωνίζεται και να νικάει.

serena1

 

Αυτή η χρονιά ήταν μαγική για εμένα. Το Sports IIIustrated αναγνώρισε τη σκληρή μου δουλειά, την αφοσίωσή μου και την αποφασιστικότητά μου που μου δίνουν ελπίδα να συνεχίσω και να βελτιώνομαι. Όπως λέω πάντα, πάντα είναι ένα χωριό, όχι ένα πρόσωπο μόνο. Δεν είναι επίτευγμα μόνο για εμένα αλλά και για την ομάδα μου. Αισθάνομαι απίστευτη τιμή. Σας αγαπώ! 2016;, γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram η Serena Williams.

serena5 serena4 serena3

κειμενο Ηλιάνα Φασόλη(klik.gr)  φωτό google