ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς βγήκε η περίφημη φράση της Δήμητρας Παπαδοπούλου: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς», έδωσε ρέστα τόσο συγγραφικά όσο και υποκριτικά. Από τις ατάκες που ξεχώρισαν είναι το περίφημο «Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;», μία ατάκα που έγραψε την δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και αποδεικνύεται ότι είναι βγαλμένη από την προσωπική ζωή της δημιουργού του.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The2night Show» μίλησε για την σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και αποκάλυψε πώς βγήκε η περίφημη φράση.

«Δεν έκατσε ένα παιδί στη ζωή μου. Μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις μου, η πρώτη, δεν έχει σημασία ποια ήταν, ήταν δέκα χρόνια, πολύ γνωστή. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για την Δήμητρα, την αγαπάω, με αγαπάει κι έχουμε πολύ καλή σχέση. Η Δημητρούλα δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά, εξ ου και το περιβόητο «πότε θα γίνω μάνα». Έκατσε καψούρα, πέρασαν δέκα χρόνια. Μετά έκατσε μια άλλα σχέση με μια κοπέλα, άλλα δέκα χρόνια, γιατί αυτή ήταν σε άλλη πόλη κι εγώ εδώ. Με τη Δήμητρα είχαμε μια λογική, εγώ ήμουν εγωιστής και δεν ήθελα να πηγαίνω ως γκόμενος της Δήμητρας. Δεν γουστάραμε να μπλέξουμε το γκομενικά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος: