PATOULIS XRYSO SALONI

Ο Πατούλης απαντά μέσω Facebook στα κακόβουλα σχόλια για το χρυσό σαλόνι του

Σε όσους σχολίασαν κακόβουλα με αφορμή τη δημοσίευση οικογενειακών του φωτογραφιών στο Facebook για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές, απαντά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. 

Ο Γιώργος Πατούλης πάλι μέσω Facebook απάντησε:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την έλευση του Νέου Χρόνου, ανήρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook μια οικογενειακή φωτογραφία, για να στείλω με τον τρόπο αυτό τις ευχές της οικογένειας μου για Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους μου. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι η φωτογραφία αυτή θα γινόταν αφορμή για να ξεσπάσει ένας απίστευτος κι αδικαιολόγητος σε ένταση και αρνητικά σχόλια «επικοινωνιακός πόλεμος» σε βάρος του προσώπου μου και της οικογένειας μου.

Ως άνθρωπος που ασχολούμαι εδώ και δεκαετίες με τα κοινά, έχω μάθει να αντιμετωπίζω με ανοχή και κατανόηση τα αρνητικά σχόλια, όταν αυτά προέρχονται είτε από κακόβουλους ανθρώπους, είτε από πολιτικούς μου αντιπάλους. Γνωρίζω καλά πως παίζεται το «παιχνίδι της επικοινωνίας». Αυτό όμως που δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθώ είναι το ψέμα, η συκοφαντία και η προσπάθεια κάποιων να με παρουσιάσουν ως άνθρωπο διαφορετικό από αυτόν που πραγματικά είμαι.