ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο αμερικανικός Στρατός αναζητά μερικούς πολύ καλούς videogames! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στρατός ψάχνει για μερικούς πολύ καλούς παίκτες video-games, οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά μ΄αυτό: Να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Αυτή θα είναι η… δουλειά τους αλλά θα πρέπει να είναι πολύ δυνατοί σ΄αυτόν τον τομέα. 

Ο αμερικανικός Στρατός ο οποίος αναζητεί τους «καλούς παίκτες» και είναι αποφασισμένος να τους πληρώνει αδρά, το κάνει βάσει σοβαρότατου σχεδίου: Χάρη σ΄ αυτά τα παιχνίδια θα μπορεί να αποφασίζει ποιά όπλα, οπλικά συστήματα, τανκς, οχήματα, στρατιωτικά υλικά κλπ θα προμηθευτεί.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση του αμερικανικού Στρατού ονομάζεται «Operation Overmatch». Οι παίκτες θα χωρίζονται σε δύο ομάδες των οκτώ ατόμων και θα «πολεμούν» σε άγρια αληθοφανή βιντεοπαιχνίδια με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και κάθε είδους όπλο που ήδη χρησιμοποιείται, με αντίπαλο οπλισμένο με νέο πειραματικό υλικό που ακόμα δεν έχει εισέλθει σε μαζική παραγωγή.

Στόχος των video-games θα είναι να δοκιμαστεί στρατιωτικό υλικό κάθε τύπου πριν αγορασθεί από τον αμερικανικό Στρατό. Μάλιστα οι παίκτες θα πρέπει να προτείνουν βελτιώσεις των υλικών αυτών, αφού θα μπορούν να τα κρίνουν μέσω του παιχνιδιού. Νέοι καιροί στις στρατιωτικές προμήθειες…

Δείτε το βίντεο από την «υπηρεσία» που ζητά ο αμερικανικός Στρατός εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=E–OT3eiPJI

πηγή : http://www.onalert.gr