Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους που συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη – Πώς ο αγγειοχειρουργός δολοφόνησε την ερωμένη του

Ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου οι αρχές να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών που αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου και η σορός της βρέθηκε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Μέχρι στιγμής πάντως οι ιατροδικαστικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει τα σαφή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της άτυχης 36χρονης καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Η 36χρονη πήγε στη Θεσσαλονίκη για μικροεπέμβαση

Η 36χρονη μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο η ίδια φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση. Οι δυο τους επικοινωνούσαν συστηματικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά. Από τις τελευταίες τους συνομιλίες προκύπτει ότι η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και έτσι οι έρευνες στράφηκαν στον 38χρονο αγγειοχειρουργό με τους αστυνομικούς να γίνονται η σκιά του και τελικά να τον συλλαμβάνουν στο Νέο Ηράκλειο.

Οι κινήσεις του γιατρού μετά το έγκλημα

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός έβαλε τη σορό της 36χρονης στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου». Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμα λάθος του αγγειοχειρουργού ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της 26ης Απριλίου είχε πάει στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ωστόσο, το σήμα του κινητού όσο και κάμερες παρακολούθησης μαρτύρησαν τη μετάβασή του στην Χαλκιδική.

Ο 38χρονος γιατρός μετά τη δολοφονία για την οποία κατηγορείται, φέρεται να μετέβη στην Αθήνα από όπου και κατάγεται.