ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλοκαίρι και TV: γίνε παιδί μαζί με το παιδί σου

Βρισκόμαστε στην εκπνοή του Ιουλίου, και όλα μοιάζουν να κυλάνε αργά. Η θερμοκρασία υψηλή, τα ΜΜΜ έχουν αραιώσει τα δρομολόγια, οι δρόμοι καίνε και εσύ ψάχνεις έναν τρόπο να κάνεις λίγο πιο διασκεδαστικό το καλοκαίρι για την οικογένειά σου.

Υπάρχει. Και δεν εννοούμε (μόνο) τις καλοκαιρινές διακοπές.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έβλεπες με απόλυτη αφοσίωση παιδικά; Έχεις αναλογιστεί πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που βυθιζόσουν στον κόσμο της φαντασίας, απολαμβάνοντας τους αγαπημένους σου παιδικούς ήρωες; Μήπως σου έχει λείψει αυτή η αίσθηση;

Ε, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, γίνε παιδί μαζί με το παιδί σου και απολαύστε παρέα ποιοτικά παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση, χωρίς διαφημίσεις και πάνω από όλα, χωρίς σκοτούρες.

Αυτό το καλοκαίρι, η Nova θα έχει ακόμη περισσότερο παιδικό θέαμα, αποκλειστικά σε Nova On Demand και Nova GO! Τι λες λοιπόν να φτιάξεις ένα γευστικό σνακ και να απολαύσεις παιδικά προγράμματα μαζί με το παιδί σου, κάνοντας μια βουτιά σε μία φούσκα γέλιου γεμάτη φανταστικούς ήρωες; Τι λες να θέσεις την πρόταση στο τραπέζι και να ορμήξετε όλοι μαζί στον δροσερό σας καναπέ, μπροστά στην TV;

Αν δεν σε πείθουμε, σου παραθέτουμε δύο πολύ καλούς λόγους για να το κάνεις!

Λόγος πρώτος: μοιράζεσαι με το παιδί σου μια κοινή εμπειρία

…και αυτή δεν είναι άλλη από το ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας. Χάρη στις μεταγλωττισμένες παιδικές σειρές και ταινίες, στο Kids Summer Camp της Nova, κάνετε μαζί με τα παιδιά ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, περιπέτειες και πολλή διασκέδαση. Γελάτε και μαθαίνετε, αυθόρμητα και ξέγνοιαστα.

Είναι όμορφο να περιηγούμαστε πού και πού στον κόσμο των παιδιών, να μαθαίνουμε από αυτά, να γνωρίζουμε τους ήρωες που τους κρατούν συντροφιά, να κτίζουμε κοινά ενδιαφέροντα και να περνάμε ευχάριστα.

Και αν ο χρόνος είναι λίγος ή περιορίζεται σε συγκεκριμένα διαστήματα, λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων, μη σκας. Το αποκλειστικό πλούσιο παιδικό θέαμα, Kids Summer Camp, είναι διαθέσιμο σε Nova on Demand και Nova Go, για να μπορείτε να το απολαμβάνετε όποτε θέλετε κι όποτε μπορείτε, εντός κι εκτός σπιτιού.

Λόγος δεύτερος: απολαμβάνετε θέαμα χωρίς ανησυχίες

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τα “κακά” της τηλεόρασης. Αλλά εδώ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα προγράμματα της Nova δεν διακόπτονται από διαφημίσεις, γεγονός που καθιστά το θέαμα για τα παιδιά πιο ελεγχόμενο και πιο ασφαλές.

Κάτι τέτοιο μας αρέσει πολύ. Πρώτον, γιατί μένουμε ήσυχοι από θέμα περιεχομένου και δεύτερον, επειδή είναι τόσο ξεκούραστο και απολαυστικό να παρακολουθείς τηλεόραση χωρίς αναγκαστικές παύσεις και ενάρξεις, έτσι δεν είναι;

Εξάλλου, με επιλογές ανάμεσα σε ταινίες και σειρές όπως Tarzan, Astro boy, Garfield’s fun fest και Bo on the go, το θέαμα για το οποίο μιλάμε, εκτός από την ψυχαγωγία, στοχεύει και στην εκπαίδευση. Γιατί το τερπνόν μετά του ωφελίμου πρέπει να συνδυάζεται.

Λοιπόν, δεν είναι μία αρκετά καλή ιδέα να βουτήξεις αυτό το καλοκαίρι στην αθωότητά σου, μαζί με τα παιδιά σου, με καπετάνιο τα παιδικά; Θα περάσετε όμορφα, βάζουμε στοίχημα.