ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν για την αγάπη

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα η μεγάλη συναυλία του Συλλόγου ΑΕΛΙΑ

(Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση και η ανταπόκριση του κοινού στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, όπου περίπου 1.500 άτομα παρακολούθησαν τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε) με τα υπέροχα παιδιά ηλικίας από 8 έως 18 ετών που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς υπό τη Διεύθυνση του μοναδικού μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.

Η επιστημονική υπεύθυνη και εμπνεύστρια της ΑΕΛΙΑ Dr. Αθηνά Γιαννοπούλου, Γιάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης), Άννα Διαμαντοπούλου (Πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη) και ο Πρόεδρος της ΑΕΛΙΑ  Νίκος Κανόπουλος 

Εντυπωσιακή ήταν επίσης η συμμετοχή και η σκηνική παρουσία της εκθαμβωτικής Νίνας Λοτσάρη.

Όλοι μαζί, ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν για την αγάπη, την ελπίδα και την αποκατάσταση για τη ‘’ζωή μετά’’ τον καρκίνο του μαστού, στηρίζοντας το έργο της ΑΕΛΙΑ.

Τη βραδιά παρουσίασε με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου της ΑΕΛΙΑ: Μένη Καρακίτσου, Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας), Φένια Καρακώστα, Λίλη Βαφειάδη, Ελπίδα Κορρέ, Κατερίνα Ραχμάνη, Αριάδνη Φραγκοδημητράκη

Επίσης συμμετείχαν και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, η σοπράνο Έλενα Τιτίρλα και οι τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε: Αθηνά Πέιου, Θάνος Παπαγεωργίου, Μιχαέλα Χαλκιά, Δήμητρα Αντωνακούδη, Κυριακή Τσαλίκη ενώ στο πιάνο ήταν ο Λευτέρης Μισιργής.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της ΑΕΛΙΑ και συγκεκριμένα για την αγορά φορητού ψηφιακού μαστογράφου ,μέσω του οποίου ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να διαγνωστούν εντελώς δωρεάν.