ΕΙΔΗΣΕΙΣ
peripoliko

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 5 άτομα στην Κ. Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθη χθες (02-03-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Σκύδρας ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 100 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου. Τα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας.
Συνελήφθη χθες (02-03-2016) το απόγευμα στην Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθησαν χθες (02-03-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 38 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν βρέθηκε στην κατοχή τους κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη χθες (02-03-2016) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο