ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεξιοτεχνία ποδηλάτου και παιχνίδια στην άμμο

Πρόγραμμα «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2017»

Με δύο ακόμη αθλητικές δράσεις ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του προγράμματος «Αθλούμαι στην Καλαμαριά», ο οποίος διακόπτεται τους δύο μήνες Ιούλιο – Αύγουστο  για να ξαναρχίσουν οι δράσεις τον ερχόμενο  Σεπτέμβριο.

Αύριο Πέμπτη 1η Ιουνίου, στις 7 το βράδυ   στην Πλατεία του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί η  εκδήλωση «Δεξιοτεχνία Ποδηλάτου, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές από 6 ετών και πάνω αλλά και ενήλικες, ανεξαρτήτου φύλου, που αγαπούν το ποδήλατο και συμβάλλουν τόσο στην ανάπτυξη του αθλήματος, όσο και στη διάδοση της χρήσης του. Εξοπλισμένοι με ποδήλατο και κράνος μικροί μεγάλοι θα τους δοθεί η δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο χειρισμό του ποδηλάτου.

Την επόμενη Πέμπτη 8 Ιουνίου  στις 7 το βράδυ στην πλαζ Αρετσούς, δίπλα στη θάλασσα, η δράση περιλαμβάνει  «Παιχνίδια στην άμμο».  Κορίτσια και αγόρια από 6 μέχρι  15 χρόνων   θα διαγωνιστούν σε παιχνίδια  άκρως καλοκαιρινά με απώτερο σκοπό τη διασκέδασή τους. Η άμμος για τα παιδιά είναι έμπνευση, εξάπτει τη φαντασία και τα βοηθάει να εκφράζονται δημιουργικά, απελευθερώνοντας   τον καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους  με συνθέσεις από άμμο και βότσαλα. Οι αθλητικές δράσεις θα επανέλθουν  από τον Σεπτέμβρη.