ΕΙΔΗΣΕΙΣ
astynomia1-e1448560221915

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 45 άτομα τις τελευταίες δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 45 άτομα και βεβαιώθηκαν έξι πταισματικές παραβάσεις, για διάφορα αδικήματα.

Κατά το τελευταίο διήμερο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αλλοδαπών, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:
έξι άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

έξι άτομα για κλοπές.
Ειδικότερα, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης 43χρονος αλλοδαπός, όταν επιχείρησε να εισέλθει σε διαμέρισμα στην Άνω Πόλη, αλλά έγινε αντιληπτός. Όπως προέκυψε, νωρίτερα την ίδια μέρα είχε εισέλθει σε ακόμα ένα διαμέρισμα στην περιοχή αφαιρώντας ένα πορτοφόλι, ενώ ο ίδιος, είχε διαρρήξει στις 2-10-2016 άλλο διαμέρισμα στην Άνω Πόλη αφαιρώντας κοσμήματα και ρούχα.
Επίσης, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση άμεσης σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ, 21χρονου, ο οποίος μόλις είχε αφαιρέσει τσάντα ηλικιωμένης πεζής.

δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας, 42χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102 πακέτα τσιγάρα και δύο πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και 110 ευρώ.

δώδεκα άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

τρία άτομα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

επτά αλλοδαποί, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

έξι άτομα για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

δύο άτομα για λειτουργία καταστήματος χωρίς την απαιτούμενη σχετική άδεια και ένα άτομο για υπέρβαση του ορίου ηχομέτρησης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονται παράνομα, βεβαιώθηκαν συνολικά έξι πταισματικές παραβάσεις, κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




One thought on “Δείτε γιατί συνελήφθησαν 45 άτομα τις τελευταίες δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Comments are closed.