ΕΙΔΗΣΕΙΣ
mitera

Βελβεντό Κοζάνης: Θρίλερ με μητέρα τριών παιδιών που αγνοείται

Ώρες αγωνίας ζει μία οικογένεια στον Βελβεντό Κοζάνης έπειτα από την εξαφάνιση μίας 37χρονης γυναίκας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Η 37χρονη είναι παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια με τον σύζυγό της. Το περασμένο Σάββατο έφυγε από το σπίτι για να πάει να πιεί ένα ποτό και από τότε δεν επέστρεψε, ούτε και έχει επικοινωνήσει με τον άνδρα της ή τους γοενείς της.

«Τελευταία φορά που την είδα ήταν το Σάββατο, περίπου στις δέκα το βράδυ. Από όσο ξέρω είμαι ο τελευταίος που την είδε. Μου είπε ότι θα πάει για ποτό και δεν ξαναγύρισε», λέει ο άνδρας της που προσπαθεί να κρύψει την ανησυχία του από τον οκτάχρονο γιο τους και στις εξάχρονες δίδυμες κόρες τους

Η 37χρονη, που κατάγεται από τον Πειραιά, από όταν γέννησε τις δίδυμες κόρες της αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της και σύμφωνα με τον σύζυγό της είναι ένα πρόσωπο που πάντοτε ήταν πολύ δυναμικό. «Έχουν ανέβει στην Κοζάνη οι συγγενείς της όλοι. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Ούτε με τη μητέρα ούτε με τον πατέρα της. Ανησυχώ για το τι μπορεί να έχει συμβεί», είπε ο σύζυγος της 37χρονης.