Η ενοχλητική τηγανίλα που κάνει δυο μέρες να φύγει μπορεί να εξαφανιστεί με ένα πανεύκολο κόλπο!
Μπορεί να μην μαγειρεύετε συχνά στο τηγάνι αλλά το σίγουρο είναι πως όταν το κάνετε δεν μπορείτε να αντέξετε την άσχημη μυρωδιά που κρατάει… ώρες.
Μπορεί να μην μαγειρεύετε συχνά στο τηγάνι αλλά το σίγουρο είναι πως όταν το κάνετε δεν μπορείτε να αντέξετε την άσχημη μυρωδιά που κρατάει… ώρες.
Είτε, λοιπόν, μαγειρεύετε στο τηγάνι είτε μαγειρεύετε οπουδήποτε αλλού, υπάρχει ένα κόλπο με το οποίο θα διώξετε τις άσχημες μυρωδιές στο λεπτό.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κανέλα και νερό.
Γεμίστε ένα κατσαρολάκι με νερό και ρίξτε μέσα κανέλα (μπορείτε να ρίξετε 1-2 στικς κανέλας). Αφήστε το νερό να βράσει για αρκετά λεπτά.
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Η κανέλα θα κάνει μόνη της τη δουλειά που πρέπει και η κουζίνα και όλο σας το σπίτι (ειδικά αν κουζίνα και σαλόνι είναι ένας ενιαίος χώρος) θα μοσχομυρίσουν.