ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη για τέλειο σώμα!

Η Ελένη Μενεγάκη ακόμα και μετά τη γέννηση της Μαρίνας εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της με τη βοήθεια ενός προγράμματος ισορροπημένης διατροφής, την οποία αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao!

1η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2%, με 30γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι και 3 ξερά σύκα
Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψάρι ψητό, σαλάτα με μαρούλι, κρεμμύδι, 1 κ,γλ. ελαιόλαδο, λεμόνι.
Απογευματινό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 1 ροδάκινο
Βραδινό: 1 φλιτζάνι χόρτα βρασμένα, λεμόνι και 1 μικρή πατάτα βρασμένη

2η μέρα

Πρωινό:1 τοστ με 1 φέτα τυρί light
Δεκατιανό: 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψαρονέφρι ψητό, σαλάτα με 1 φλιτζάνι ντομάτα, 1 φλιτζάνι αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, 1 κ.γλ ελαιόλαδο
Απογευματινό: 2 ακτινίδια και 1 νεκταρίνι
Βραδινό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1 κ.σ. μέλι

3η μέρα

Πρωινό: 1 αυγό βρασμένο και 2 φρυγανιές
Δεκατιανό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με1/2κ.γ. μέλι και 5 καρύδια
Μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια αρακά γιαχνί, μαγειρεμένο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Απογευματινό: 15 κεράσια, 1 φλιτζάνι φράουλες και 1/2φλιτζανιού ανανά
Βραδινό: Σαλάτα με μαρούλι, 1 φλιτζάνι καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι και 70 γραμμάρια ανθότυρο.

4η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2% με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 2 βερίκοκα και 1 ροδάκινο
Μεσημεριανό: 1 1/2 φλιτζάνι ζυμαρικά βρασμένα με 2,κ. γλ. κόκκινη σάλτσα, σαλάτα με μαρούλι, 1 κ.γλ. ελαιόλαδο και 40 γραμμάρια ανθότυρο
Απογευματινό: 2 ακτινίδια και 5 κεράσια
Βραδινό: Σαλάτα με 1 φλιτζάνι ντομάτα, 1 φλιτζάνι αγγούρι, 50 γραμμάρια τυρί cottage και 5 ελιές

5η μέρα

Πρωινό: 2 φρυγανιές με 1 φέτα τυρί light
Δεκατιανό: 10 αμύγδαλα και 2 ξερά σύκα
Μεσημεριανό: Αγκινάρα με λαχανικά 1 φέτα ψωμί και 40 γραμμάρια ανθότυρο.
Απογευματινό: 1 νεκταρίνι και 1 ροδάκινο
Βραδινό: 1 ποτήρι γάλα 2% με 45 γραμμάρια δημητριακά

6η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2% με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 3 βερίκοκα
Μεσημεριανό: 100 γραμμάρια γαρίδες ψητές, 1 1/2 φλιτζάνι κυλοκυθάκια ψητά, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 πιπεριές ψητές
Απογευματινό: 20 φιστίκια Αιγίνης και 1 πορτοκάλι
Βραδινό: Σαλάτα με μαρούλι, 5 ντοματίνια, πιπεριά, ξίδι μπαλσάμικο και 2 μικρά παξιμάδια

7η μέρα

Πρωινό: 2 κριτσίνια με σουσάμι
Δεκατιανό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1 φλυτζάνι ανανά
Μεσημεριανό: Ομελέτα (με 2 αυγά, πιπεριά, μανιτάρια, μαγειρεμένη με ελάχιστο λάδι), 1 φλιτζάνι μελιτζάνες ψητές, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 πιπεριές ψητές
Απογευματινό: 1 φλιτζάνι φράουλες και 2 ακτινίδια
Βραδινό: 1 τοστ με 2 φέτες τυρί light