ΕΙΔΗΣΕΙΣ
arvanitis_trapezounta

Αρβανίτης από την Τραπεζούντα: «Χαρά και ευτυχία γιατί πλέον ο Αρειανός χαίρεται για την ομάδα μπάσκετ»

Αρχηγός αποστολής του Άρη είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μόλις η ομάδα αφίχθη στην Τραπεζούντα υπογράμμισε τη σημασία της επιστροφής των κίτρινων στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ τόνισε αρχικά πως “θέλαμε να επανέλθει ο Αρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Προσδοκούμε την επιστροφή του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να θυμηθεί ο ευρωπαίος τον Αρη και φυσικά να κάνουμε περήφανο τον αρειανό. Ο Αρης και η Θεσσαλονίκη έχουν ανάγκη να ζήσουμε και πάλι τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές”.

Ρωτήθηκε τι προσδοκά ο ίδιος και η διοίκηση από αυτή τη συμμετοχή στο Γιούροκαπ και απάντησε πως “στα πρώτα δύο χρόνια είχαμε το ζήτημα της απαγόρευσης από τη ΦΙΜΠΑ. Μόνο έπειτα από την τρίτη χρονιά μπορούσαμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Τα συναισθήματα που νιώθουμε είναι ευτυχίας, περηφάνιας και αισιοδοξίας κι όλα αυτά που πρέπει να έχει ένας πρόεδρος ο οποίος επί τρία χρόνια μέρα τη μέρα περπατούσαμε με σκοπό να σώσουμε την ομάδα και να τη διατηρήσουμε στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Πλέον όλα έχουν μπει σε μια σειρά, σκεφτόμαστε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, είναι λογικό να υπάρχει ευτυχία και χαρά γιατί πετύχαμε πολλά πράγματα και κυρίως γιατί πλέον ο αρειανός χαίρεται για την ομάδα μπάσκετ μέσα στη γενικότερη πικρία που υπάρχει για τον σύλλογο”.

Πηγή: pressaris.gr