ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας από το Μενίδι

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της Ιωάννας Χατζημανωλάκη από το Μενίδι. Η 29χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 25 Απριλίου και έκτοτε αγνοούνταν τα ίχνη της. Ο σύζυγός της, οι συγγενείς της, η ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές όλες αυτές τις ημέρες κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες για να την εντοπίσουν αλλά η Ιωάννα, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Για την εξαφάνισή της μάλιστα είχε βγει και Silver Alert.

Το βράδυ της Δευτέρας όμως έγινε το θαύμα και η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών εμφανίστηκε μόνη της στο πατρικό της. Οι συγγενείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν την πόρτα και είδαν την Ιωάννα, εξαντλημένη, αλλά ζωντανή.

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ό,τι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. Η αδελφή της μέσω του Facebook ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας και έγραψε χαρακτηριστικά:

Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή άλλα πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολλή αγάπη! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!.