ΕΙΔΗΣΕΙΣ
samaras

Ξύλο με τραυματία σε τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης με τραυματισμό!

Όπως αναφέρει το pameballa.gr:

«Τραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Europe one. Συγκεκριμένα καθώς ετοιμάζονταν η εκπομπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έφτασε στο κτίριο της τηλεόρασης ο Πέτρος Καραβίδας ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες επιτέθηκε στον Κώστα Σαμαρά τον οποίο γρονθοκόπησε και επιτέθηκε για αρκετά λεπτά με κλωτσιές και βρισιές!!!

Αιτία σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ήταν μια διαφωνία που είχαν οι δυο συνάδελφοι ( με διαφορετικές εκπομπές ) για θέματα που αφορούσαν την ομάδα της Καρδίας.

Έτσι λοιπόν ο εκ των παραγωγών της Κυριακάτικης εκπομπής Πέτρος Καραβίδας κάνοντας ότι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει μπούκαρε και όρμησε στον αγαπητό σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου Κώστα Σαμαρά ο οποίος ετοιμάζονταν να κάνει την εκπομπή του.

Εικόνες απείρου κάλους λοιπόν που δεν τιμούν ούτε το κανάλι αλλά πολύ περισσότερο αυτόν που δεν σεβάστηκε τον σταθμό αλλά και τον συνάδελφο του που πήγε να κάνει εκπομπή.

Χειρότερο δε γεγονός ήταν η αντιμετώπιση από τον συμπαρουσιαστή του Κώστα Σαμαρά και δημόσιο υπάλληλο των ΕΛΤΑ Μάκη Κιλιντάρη που αντί να προσπαθήσει να συμπαρασταθεί και να ‘’σβήσει’’ την φωτιά μπήκε στο στούντιο και ανενόχλητος έκανε εκπομπή την στιγμή που ο συνάδελφος του ήταν για ώρα σωριασμένος μέσα στα αίματα και περίμεναν βοήθεια για να διακομιστεί στο νοσοκομείο!!!

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν με τον σκηνοθέτη του καναλιού να δηλώνει πως δεν είδε τίποτα!!!!!

 

Σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο γνωστός δημοσιογράφος!

CAM05676

 

Ο Κώστας Σαμαράς πριν από λίγη ώρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού του έγιναν αρκετές εξετάσεις.

Στο πλευρό του βρέθηκε άμεσα ο αδελφός του Μιχάλης Σαμαράς και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα κατατεθεί μήνυση κατά του απαράδεκτου συναδέλφου του ενώ αναμένεται και η θέση του Βασίλη Σχιζοδήμου για το περιστατικό που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τηλεοπτικό σταθμό».