ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Jolie – Pitt: Συμφώνησαν να μη γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του διαζυγίου τους

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, το διάσημο πρώην ζευγάρι του Χόλυγουντ, συμφώνησαν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου τους να μη γίνουν γνωστές, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε κοινή ανακοίνωση, οι δύο σταρ αναφέρουν ότι υπέγραψαν συμφωνίες «προκειμένου όλα τα δικαστικά έγγραφα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται να παραμείνουν απόρρητες, για να διαφυλαχτεί η ιδιωτική ζωή των παιδιών του και της οικογένειας, και ανέθεσαν σε ιδιωτικό δικαστή να λάβει οποιαδήποτε αναγκαία απόφαση, καθώς και να διευκολύνει την ταχεία επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν».

«Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργήσουν από κοινού», για να συμβάλουν «σε μια καλή συνεννόηση», διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Από τότε που η Jolie ζήτησε διαζύγιο τον Σεπτέμβριο, τα δύο μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ ενεπλάκησαν σε διαμάχη, με επίκεντρο το θέμα της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους.

Τον Δεκέμβριο, ο 53χρονος Pitt κατηγόρησε την 41 ετών ηθοποιό ότι εκθέτει την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους και ζήτησε από δικαστή να απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών, που αφορούν στους τρεις γιους και στις τρεις κόρες τους.

Έπειτα από συμφωνία που επήλθε ύστερα από φιλικό διακανονισμό με τη μεσολάβηση των κοινωνικών υπηρεσιών, η Jolie, που είναι, επίσης, παραγωγός και σκηνοθέτης, έχει, επί του παρόντος, την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και κατοικεί μαζί τους σε σπίτι, που νοίκιασε στο Λος Άντζελες. Ο Brad Pitt έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τα παιδιά, και τις επισκέψεις επιβλέπει ψυχοθεραπευτής.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι από το 2004 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014, στη Γαλλία. Ο Τύπος τούς ονόμασε Brangelina. Η Angelina Jolie επικαλέστηκε για τον χωρισμό «αγεφύρωτες διαφορές».

Τον Νοέμβριο, το FBI και οι υπηρεσίες του Λος Άντζελες για την προστασία του παιδιού απάλλαξαν τον Pitt από κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να συμπεριφέρθηκε βίαια σε ένα από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού.