bar-gynaikes

Όργια σε ελληνικό μπαρ που γίνεται… «πριβέ»!

Το τι γίνεται σε μπαρ το οποίο «κλείνεται» από ομάδες ατόμων, στην κυριολεξία για όργια δεν θα μπορούσε εύκολα να περιγραφεί στις γραμμές μιας εφημερίδας. Και αυτό γιατί λείπει η …εικόνα!

O ιδιοκτήτης του, «δανείστηκε» το όνομά του από ένα γνωστό αλκοολούχο ποτό και «φημίζεται» στον ανδρικό πληθυσμό της περιοχής. Βέβαια το μπαράκι που βρίσκεται εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πατρέων διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας και βέβαια ο επιχειρηματίας που το διαχειρίζεται κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Το θέμα όμως είναι ότι το συγκεκριμένο μπαρ αποτελεί το στέκι γνωστών Πατρινών επιχειρηματιών αλλά και «φραγκάτων» αγροτών της περιοχής, που δίνουν ραντεβού εκεί (προφανώς με την δικαιολογία κάποιας νυχτερινής σύσκεψης ή επαγγελματικού ραντεβού για …ξεφάντωμα) και στην κυριολεξία μετατρέπουν το κλαμπ σε …κατάστημα Σοδόμων και Γομόρρων! Πάρτι οργανώνονται και από μεγαλοπαραγωγούς του βόρειου τμήματος του νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες η παρέα των επιχειρηματιών μετατρέπει το μπαρ σε «κλειστό κλαμπ» για …πριβέ καταστάσεις. Τηλεφωνούν στον ιδιοκτήτη του, «κλείνουν» τραπέζια, του επισημαίνουν ότι πρέπει να κάνει και κάποιες …ετοιμασίες και όλα είναι έτοιμα για το «πάρτι»!

Τι περιλαμβάνουν οι ετοιμασίες; Όμορφες γυναίκες, ποτό που ρέει άφθονο και βέβαια όλο και κάτι για να μην διασκεδάζουν με άδειο στομάχι. Τα ραντεβού κλείνονται μετά τις 10 το βράδυ και η διασκέδαση κρατά μέχρι …ότι ώρα επιτρέπουν οι σύζυγοι!

Πηγή: dete.gr