ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς Τζαβέλλα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, αν και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, δεν είναι 100% έτοιμος γι’ αυτό και ο Βλάνταν Ίβιτς δεν τον πήρε στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. 

Ο Τζαβέλλας έκανε τα πάντα για να είναι διαθέσιμος στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, πέρασε αμέτρητες ώρες μαζί με τους φυσιοθεραπευτές, αλλά συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και παρότι προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου προτιμήθηκε να μην ρισκάρει και να μείνει εκτός αποστολής.

Ο Ίβιτς αν και θα ήθελε να έχει τον διεθνή αμυντικό στη διάθεσή του, ξέρει ότι θα μπορεί να τον υπολογίζει για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάχ, που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Η απουσία του Τζαβέλλα μαζί μ’ αυτή του Δημήτρη Πέλκα είναι οι μοναδικές απουσίες του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της Κυριακής (30.10).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κάνιας , Χαρίσης , Σάχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Τιάμ , Κάμπος , Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Σ’ ότι αφορά την προπόνηση του Σαββάτου ο Βλάνταν Ίβιτς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έδωσε προτεραιότητα στην τακτική.

απο gazzetta.gr