ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς νερό λόγο ψύχους Καλαμαριά, Χαριλάου, Ντεπώ και δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη

Εκτεταμένα προβλήματα στην υδροδότηση καταγράφονται σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών παγώνουν τα νερά μέσα στους σωλήνες ύδρευσης.

Έτσι, χωρίς νερό έχουν μείνει κατοικίες στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, στην περιοχή της Καλαμαριάς, σε Χαριλάου, Ντεπώ αλλά και και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης(2310213075) της ΕΥΑΘ «άναψε» από τα τηλεφωνήματα των καταναλωτών των οποίων τα σπίτια έμειναν χωρίς νερό. Από το ηχογραφημένο μήνυμα -διότι είναι ανέφικτη η σύνδεση με κάποιον εκπρόσωπο- οι καταναλωτές πληροφορούνται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και του ψύχους παρατηρείται δυσκολία στην υδροδότηση, η οποία θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αναφέρουν υπεύθυνοι της ΕΥΑΘ στη Voria.gr τα συνεργεία της εταιρείας επεμβαίνουν για τις περιπτώσεις που από το ψύχος σπάζουν κρουνοί, όπως συνέβη στην οδό Μοναστηρίου και υδρόμετρα. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι καταναλωτές θα πρέπει να απευθυνθούν σε υδραυλικό γιατί υπάρχει κίνδυνος να προξενήσουν ζημίες, εάν επιχειρήσουν οι ίδιοι να θερμάνουν τους σωλήνες της ύδρευσης.