ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ËÁÌÐÑÏÐÏÕËÏÓÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÇÑÁÊËÇÓ OLYMPIAKOS - IRAKLIS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

«Χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Επίθεση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ο Ολυμπιακός για την ανακοίνωση των «πράσινων», στην οποία άφηναν αιχμές για τη διαιτησία του Φωτιάδη στον χθεσινό αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Ηρακλή.

Η πειραϊκή ομάδα επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο στην επίσημη θέση της κατηγορεί για συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά, τονίζοντας πως «είναι προφανές ότι συνεχίζει να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό καθεστώς φόβου».

Και καταλήγει: «Καλούμε τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στην συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού! Να μας απαντήσει η ΚΕΔ τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο».

Λίγο αργότερα οι «πράσινοι» απάντησαν με νέα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: «Είναι προφανές από την υβριστική θέση των υπευθύνων της ομάδας του Πειραιά, ότι τα όσα επεσήμανε με την ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός, τους δυσκολεύουν τα σχέδια για ανατροπή του ισπανικού μοντέλου στη διαιτησία που έχει ως βάση το 50-50 για όλους. Η απομάκρυνση του επιδιωκόμενου στόχου τους προκαλεί απύθμενο εκνευρισμό. Για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη».»