ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάνει ΠΑΟΚ ο Λέτο!

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο για την φάση που έφτυσε τον Μάνταλο στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αυτό σημαίνει πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν θα είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/4 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλλε ποινή δύο αγωνιστικών στον ποδοσφαιριστή και έτσι θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο για το πρωτάθλημα αλλά και ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος:

«LETO SEBASTIAN (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00″. Δέχεται ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν, με την από 10-04-2017 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1 περ. β΄, 6 περ. στ΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ii, 35 παρ. 1 εδ. τελ. του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι ευρώ».