ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1116

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Μαρμαρά

– 1.500 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, λυόμενες κατοικίες στην περιοχή του Πόρτο Καρράς και ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο, ο μέχρι στιγμής απολογισμός – Συνεχίζεται η επιχείρηση

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Ν. Μαρμαρά, μετά τον «Μασούτη» και προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς, ωστόσο η επιχείρηση συνεχίζεται, καθώς στην περιοχή φυσούν δυνατοί άνεμοι, δυσκολεύοντας το έργο της κατάσβεσης. Τα παραπάνω δήλωσε ο Διοικητής τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Αντιπύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης, μιλώντας στο halkidikifocus, επισημαίνοντας ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης αυτή την ώρα συμμετέχουν από αέρος 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα, ενώ οι επίγειες δυνάμεις ανέρχονται στα 20 οχήματα και 100 πυροσβέστες.
Όπως επεσήμανε ο κ. Τσολάκης, μέχρι στιγμής από την πύρινη λαίλαπαέχουν καεί 1.500 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, λυόμενες κατοικίες στην περιοχή του Πόρτο Καρράς, καθώς και ένα εγκαταλελειμμένο κτήριοπου λειτουργούσε παλαιότερα ως κέντρο διασκέδασης.

της  πηγή www.halkidikifocus.gr