nosokomeio-dramas

Υπόθεση νοσηλευτή Δράμας -Το αναισθητικό θα μπορούσε να είχε σκοτώσει την 22χρονη

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη δράση του 47χρονου νοσηλευτή του νοσοκομείου της Δράμας, που νάρκωσε και ασέλγησε σε 22χρονη ασθενή.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή της Δράμας, ωστόσο πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί λόγω των νέων στοιχείων που υπάρχουν και των επιπλέων διώξεων που του ασκήθηκαν, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το σκεύασμα που χορήγησε στην νεαρά κοπέλα, μια επικίνδυνη αναισθητική ουσίαμ προκειμένου να προκαλέσει την πλήρη αναισθησία της και να προχωρήσει στις αρρωστημένες ορέξεις του, θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ανακοπή στην νεαρή.

Το γεγονός μάλιστα, ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του νοσηλευτή δέκα αμπούλες με τη συγκεκριμένη αναισθητική ουσία οι οποίες ήταν άδειες οδηγεί τις έρευνες σε άλλα μονοπάτια καθώς τώρα οι διωκτικές αρχές προσπαθούν τώρα να ανακαλύψουν για ποιο σκοπό χρησιμοποιήθηκαν τα φαρμακευτικά σκευάσματα κι αν χορηγήθηκαν και σε άλλους ασθενείς του νοσηλευτή.

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον ανακριτή, ενώ σύντομα αναμένεται να τεθεί και σε αργία από το νοσοκομείο της Δράμας.

Πηγή: iefimerida.gr