KAMMENOS SXOLIA KWS

Τρελό πάρτυ στο Twitter για την «υποδοχή» του Καμμένου στην Κω

Την τιμητική του στο Twitter έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την «υποδοχή» που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κω το πρωί της Τετάρτης. Ο υπουργός είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο νησί προκειμένου να επιθεωρήσει το hot spot που έχει προταθεί για τους πρόσφυγες. Μόλις όμως οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν την άφιξη διμοιρίας ΜΑΤ με C130, βγήκαν στους δρόμους του νησιού και απέκλεισαν την πρόσβαση του Σινούκ που τον μετέφερε. 

Ο κ. Καμμένος όμως επέμεινε και αφού πήγε στη Λέρο επέστρεψε στο νησί του Ιπποκράτη και προσγειώθηκε κρυφά σε κάποιο άλλο σημείο.

Η αντιμετώπιση που δέχτηκε ο υπουργός, αποτέλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- τροφή για ανελέητο σχολιασμό στο Διαδίκτυο, με τους χρήστες των social media να… τρίβουν τα χέρια τους και να επιστρατεύουν την φαντασία τους σε συνδυασμό με τον αιχμηρό λόγο τους προκειμένου να «στολίσουν» τον κ. Καμμένο. Μάλιστα το όνομα του υπουργού ήταν για ώρες πρώτο στη λίστα με τα trends στο Twitter.

«Με τόση προπόνηση βλέπω τον Καμμένο να κατεβαίνει στο Ρίο απέναντι στον Μπολτ» γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος λέει: «Ποια καθίκια επιτέθηκαν στον τιτάνα της πολιτικής και σύγχρονο Λεωνίδα που αντιστέκεται στην ανάλγητη Γερμανία, τον Πάνο Καμμένο»; «Ένα μπράβο στον Καμμένο για την ψυχραιμία του και την μεγαλοψυχία του. Θα μπορούσε εύκολα να βομβαρδίσει την Κω, αλλά συγκρατήθηκε αυτή τη φορά» ανέφερε άλλος.

Πάρτε παρακάτω μια γεύση από το «πάρτυ» που γίνεται στο Τwitter για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας: