ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το παρασκήνιο του χωρισμού Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου -Τα μηνύματα που βρήκε στο κινητό του

Τρίτο πρόσωπο, φαίνεται πώς είναι ο λόγος του χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ένα μήνα πριν το γάμο τους.

Οπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι που θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 23 Σεπτεμβρίου χώρισε εντελώς ξαφνικά ένα μήνα πριν το μυστήριο.

Οπως γράφτηκε ήδη από την αρχή, και όπως έγραψε και το iefimerida πριν λίγες ημέρες, συνέβη κάτι που δεν άφηνε την δημοσιογράφο να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ο καβγάς ήταν μεγάλος και ουσιαστικά η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδιωξε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη από τη ζωή της και από το νησί, την Πάτμο όπου έκαναν τις διακοπές τους, και η ίδια συνέχισε με τους φίλους της. Ενα τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσά τους.

Το Down Town αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες: 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που έγινε ένας μεγάλος καβγάς όταν ένα βράδυ επέστρεψαν από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το περιοδικό ο τσακωμός προήλθε από κάποια μηνύματα που είδε τυχαία στο κινητό του Αλέξανδρου και δεν της άρεσαν και είχαν να κάνουν με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού. Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε» φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

Εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.