ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Θέατρο Άρατος παρουσιάζει την κωμωδία καταστάσεων του Domenico Strillone «Ο κουμπωμένος»

Το Θέατρο Άρατος παρουσιάζει από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και για λίγες παραστάσεις, την κωμωδία καταστάσεων του Domenico Strillone «Ο κουμπωμένος».

Λίγα λόγια για το έργο: Ο Γιώργος (αρχιτέκτονας & εργολάβος οικοδομών στο επάγγελμα), η γυναίκα του Μαρία και η κόρη τους, ένα απίστευτο αγοροκόριτσο, υποδέχονται στο σπίτι τους τον επιστήθιο φίλο Κυριάκο, καθηγητή Θεολογίας. Ο Κυριάκος κατεβαίνει από το χωριό όπου διδάσκει, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο. Έτσι γεννάται η ιδέα να παντρέψουν τον Κυριάκο με την Βέτα, την ξαδέρφη που μένει δίπλα. Απλά θα πρέπει να του την «σερβίρουν» όχι όπως είναι στην πραγματικότητα, αλλά όπως αυτός θα ήθελε να είναι. Έτσι το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και πηγαίνει καλά, μέχρι όμως τη στιγμή που εμφανίζεται ξαφνικά ο… θείος από το χωριό!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Domenico Strillone

Σκηνοθεσία: Κυριάκος Κατέχης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρέας Γεβρεξούδης

Διανομή (με σειρά κουμπώματος): Χριστίνα Νασιάδου (Μαρία), Κυριάκος Κατέχης (Γιώργος), Βάσω Δήμογλου (Ελισσάβετ), Βενετία Ψωμιάδου (Ηλίας), Γιώργος Τούλης (Κυριάκος). Guest: Γιάννης Μαλλούχος

Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου μέχρι και Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Ώρα παραστάσεων : 20:30’

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ

Μοσκώφ 12 με Φράγκων

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ και 5 ευρώ (μειωμένο)

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 6977 767 015 & 6944 962 881