ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MrGadget ανακοίνωσε τρομακτικές προσφορές BLACK FRIDAY!

Tην Παρασκευή 25/11, το themrgadget.gr προσφέρει εκπληκτικά προϊόντα ποιότητας, σε απίστευτες τιμές, απευθείας από το themrgadget.gr με άμεση, ταχύτατη παράδοση!

Το themrgadget.gr σας φέρνει τη Black Friday στο σπίτι σας!

Βρείτε τη θήκη σας με έκπτωση 20% ΜΟΝΟ την Black Friday (Παρασκευή 25.11 και Σάββατο 26.11) MONO από τα καταστήματα MrGadget! (1. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 157 – 2. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – 3.  ONE SALONICA OUTLET MALL Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη)

H Black Friday είναι η ημέρα μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών, στις ΗΠΑ. Παραδοσιακά αποτελούσε ιδανική ημέρα για βόλτα στην αγορά, αφού είναι και η ανεπίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών! Αυτή την ημέρα, συνηθίζεται να συγκεντρώνονται χιλιάδες άνθρωποι έξω από πολυκαταστήματα, περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες, για να προλάβουν τις προσφορές, ενώ δεν είναι λίγα και τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί!

Επισκεφθείτε themrgadget.gr, από το σπίτι ή το γραφείο, για να προλάβετε πραγματικές προσφορές χωρίς προηγούμενο, αλλά σε περιορισμένα τεμάχια, εκπληκτικές τιμές και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε αμέτρητα προϊόντα, γιορτάζοντας την μεγαλύτερη γιορτή Προσφορών παγκοσμίως!

Αυτές τις προσφορές, δεν έχουν ξαναγίνει! Αλλά μόνο για περιορισμένα τεμάχια, 70% έπτωση και σε επιλεγμένα προϊόντα μόνο στο themrgadget.gr BLACK FRIDAY!

Περιηγηθείτε στο themrgadget.gr και προλάβετε, χωρίς ουρές, αναμονή και ταλαιπωρία, σε τιμές κάτω του κόστους και δωρεάν άμεση παράδοση!

H Black Friday ήρθε! Εσείς θα προλάβετε;!