markis

Το αφεντικό τρελάθηκε: Ουρές στο ψητοπωλείο στην Πολίχνη που προσφέρει δωρεάν σάντουιτς (φωτο-video)

Δείτε στο Press724 το ψητοπωλείο στην Πολίχνη που σήμερα τα δίνει όλα τζάμπα! Κλείνει ένα χρόνο ζωής και προσφέρει δωρεάν σάντουιτς. Ουρές σχηματίζονται αυτή την ώρα στο κατάστημα. 

Όχι μόνο ένα, αλλά δύο και τρία και όσα σάντουιτς θέλουν, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν, όσοι επισκεφτούν σήμερα το γυράδικο – ψητοπωλείο Marki`s στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου στην Πολίχνη. Το ένα από τα 4 υποκαταστήματα της Θεσσαλονικιώτικης αλυσίδας ψητοπωλείων, που βρίσκεται στην Πολίχνη, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Ήδη, όπως λέει στο Press724.gr ο Γιάννης Πότσης, εργαζόμενος στην επιχείρηση, τα τηλέφωνα έχουν σπάσει από άτομα που έχουν δει τη σχετική αφίσα και δεν πίστευαν στα μάτια τους, θέλοντας να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

markis4

Όπως είπε ο κ.Πότσης, το κατάστημα σήμερα θα ψήνει διαρκώς και θα προσφέρει εντελώς δωρεάν σουβλάκια, γύρο, μπιφτέκια και ότι άλλο διαθέτει καθημερινά, στον κόσμο που θα το επισκέπτεται. Ο ίδιος αναφέρει ότι η σχάρα έχει ήδη πάρει φωτιά και τα πρώτα σουβλάκια έχουν αρχίσει να ψήνονται .

markis3 markis2

Δείτε στο βίντεο τι δηλώνει στο press724.gr ο Γιάννης Πότσης υπάλληλος του καταστήματος:

ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης




One thought on “Το αφεντικό τρελάθηκε: Ουρές στο ψητοπωλείο στην Πολίχνη που προσφέρει δωρεάν σάντουιτς (φωτο-video)

Comments are closed.