ΕΙΔΗΣΕΙΣ
tudor-1-696x391

Τους… τρέχει ασταμάτητα ο Τούντορ

Έχει σκληρύνει τη στάση του προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ίγκορ μετά την ήττα-σοκ από τον Πανθρακικό και αυτό φαίνεται πλέον σε κάθε προπόνηση.

Τη Δευτέρα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής δεν ακολούθησαν το συνηθισμένο χαλάρωμα, αλλά με εντολή Τούντορ έτρεχαν επί 45 λεπτά και η τύπου καλοκαιρινής προετοιμασίας προπόνηση συνεχίστηκε και την Τρίτη. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία. Αναλυτικά:

«Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ήταν αχρείαστα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόνο δουλειά στη φυσική κατάσταση και την αντοχή.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, λοιπόν, φόρεσαν αθλητικά παπούτσια κι αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες ακολούθησαν το απαιτητικό ασκησιολόγιο του Πάολο Αρτίκο που περιελάμβανε μόνο τρέξιμο. Σπριντ, ταχύτητες, intervals, αντοχή και ό,τι αφορά sτην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Παναγιώτης Γλύκος, Δημήτρη Κωνσταντινίδης, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, Ζάιρο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες συνέχισε σε πρόγραμμα επανένταξης .

Την Τετάρτη (09.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».