ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Εικόνες φρίκης μέσα από το δωμάτιο της δολοφονίας παρουσιαστή – Νέα στοιχεία στο φως

  Η δολοφονία του πασίγνωστου παρουσιαστή Βατάν Σασμάζ από την πρώην σύντροφό του και πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ συγκλονίζει την κοινωνία της Τουρκίας. Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα από τον τρόπο της άγριας δολοφονίας και στοιχεία για το τί όπλισε το χέρι της 54χρονης γυναίκας.

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κωνσταντινούπολης και όχι μόνο. Ο Βατάν Σασμάζ ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς παρουσιαστές στην Τουρκία.

Λίγες ώρες μετά το video ντοκουμέντο που δείχνει το θύμα να μπαίνει το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο και καταγράφει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, έρχεται στο φως ακόμη ένα.

Αυτή τη φορά είναι ντοκουμέντο φρίκης, τραβηγμένο (άγνωστο από ποιον) μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμελλε να εκτυλιχθεί δολοφονία του 44χρονου παρουσιαστή και η αυτοκτονία της γυναίκας που του πήρε τη ζωή.

Φορώντας ένα τζιν, αθλητικά παπούτσια και κόκκινο μπλουζάκι, ο Σασμάζ είναι πεσμένος μπρούμυτα κοντά στην πόρτα του δωματίου. Λέγεται πως η Ακέρ τον πυροβόλησε τέσσερις φορές πισώπλατα ενώ έφευγε. 

Το ίδιο σοκαριστικό video δείχνει την Ακέρ νεκρή πάνω στο κρεβάτι. Αφού σκότωσε τον πρώην εραστή της, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με μια σφαίρα στο κεφάλι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Το χρονικό

Ήταν βράδυ Κυριακής όταν στο ξενοδοχείο Κονραντ, στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης, η Ακέρ συναντούσε στο δωμάτιο όπου διέμενε τον τελευταίο ένα μήνα, τον άλλοτε σύντροφό της Βατάν Σασμάζ. 

Ο γνωστός παρουσιαστής επρόκειτο να παρουσιάσει ένα συνέδριο, στο οποίο μεταξύ άλλων λέγεται ότι θα πάρουν μέρος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Η Ακέρ είχε καταφέρει να περάσει στο ξενοδοχείο, χωρίς να το δηλώσει στην ασφάλεια, ένα όπλο Smith Wesson, για το οποίο πάντως είχε την απαραίτητη άδεια. 

Η 54χρονη ήταν στο λόμπι του ξενοδοχείου με συγγενικό της πρόσωπο και συζητούσαν, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα. Δικαιολογήθηκε πως είχε μια δουλειά μισής ώρας και έφυγε. Όταν η ώρα πέρασε και δεν είχε επιστρέψει, η ανιψιά της Ντόρα Ερκάν, την αναζήτησε.

Η Ακέρ δεν απάντησε ούτε και άνοιξε την πόρτα του δωματίου όταν της χτύπησαν. Έτσι κλήθηκε η ασφάλεια και αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Το κίνητρο

Ακέρ και Σασμάζ είχαν γνωριστεί πριν από 11 χρόνια και λέγεται πως υπήρξαν ζευγάρι. Για κάποιους, η Ακέρ, που ζούσε μόνιμα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, δεν είχε ξεπεράσει τον παρουσιαστή και πίστευε πως μπορούσαν να ξαναείναι μαζί.

Εκείνος, όμως, είχε παντρευτεί και μάλιστα η σύζυγός του είναι έγκυος. Πρόσωπα που γνώριζαν την Ακέρ δηλώνουν πως το πρώην μοντέλο είχε παλιότερα δηλώσει ότι ήθελε να κάνει παιδιά με τον Σασμάζ. 

Υπάρχει όμως και μια άλλη πληροφορία που δίνει νέες διαστάσεις στην πολύκροτη υπόθεση: πως δηλαδή θύτης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές, που έφταναν στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτός ήταν, λέγεται, ο λόγος της συνάντησής τους το βράδυ της Κυριακής.

 

πηγή : http://www.newsit.gr