ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ πριν το σεξ;

Το σεξ δεν μπαίνει σε καλούπια. Μπορεί να έχετε εμπειρία στον τομέα αυτό αλλά κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Στην περίπτωση που είσαστε αποφασισμένοι να επιδοθείτε σε σεξουαλικές περιπτύξεις καλό είναι να γνωρίζετε τι δεν πρέπει να κάνετε.

1. Καυτό φαγητό για καυτό σεξ

Στην περίπτωση των σεξουαλικών περιπτύξεων ο κανόνας αυτός δεν ισχύει καθώς τα καυτερά φαγητά μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα και αέρια. Προτιμήστε λοιπόν κάτι πιο ελαφρύ για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

2. Φάρμακα για την αλλεργία

Οι αλλεργίες έρχονται με την άνοιξη Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία που υποφέρετε από τις αλλεργίες και λαμβάνετε αντιισταμινικά καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε σεξ. Και αυτό γιατί τα φάρμακα αυτά προκαλούν υπνηλία ενώ μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στο γυναικείο κόλπο.

3. Πολύ αλκοόλ

Ένα ποτηράκι δεν βλάπτει .Όμως σε μεγάλες ποσότητες το αλκοόλ καταστέλλει το νευρικό σύστημα κι έτσι δυσκολεύει την επίτευξη οργασμού τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

4. Όχι στον καφέ

Ένα καφεδάκι πριν το σεξ, δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Ο καφές μπορεί να έχει επιπτώσεις στα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν -μεταξύ άλλων- και εκείνες τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες. Εάν λοιπόν το παρακάνετε με τον καφέ πριν το σεξ, μάλλον θα σας πιάσει ένα άγχος, μπορεί και «ανεξήγητη» ταχυπαλμία, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διάθεση για σεξ.

Ναι στις προφυλάξεις

Η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη, ειδικά σε σχέσεις που δεν είναι μονογαμικές. Εάν ο σύντροφός σας λέει όχι στο προφυλακτικό ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τη σχέση σας. Τίποτα δεν αξίζει τόσο όπως λίγα λεπτά απροστάτευτης διασκέδασης, ώστε να θέσετε σε κίνδυνο της ζωής.

Πηγή: healthreport.gr