ΕΙΔΗΣΕΙΣ
game_of_thrones

Την απάτησε και για εκδίκηση του αποκάλυψε τι συνέβη στο Game of Thrones

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και θέλει καλή οργάνωση και στρατηγική και μια απατημένη γυναίκα, διαθέτει μπόλικη θέληση για να το κάνει.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην παρακάτω υπόθεση, όπου μια απατημένη γυναίκα βρήκε τον πιο δημιουργικό τρόπο για να εκδικηθεί τον φίλο της, ο οποίος είχε τολμήσει να την απατήσει με την πρώην του και άλλες κοπέλες, όπως παραδέχτηκε.

Έτσι, η εκδίκηση ήταν οργανωμένη και μεθοδική και περιλάμβανε την αγαπημένη του σειρά, το Game of Thrones. Η γυναίκα, αποφάσισε να του κάνει spoiler για όλα τα επεισόδια, λίγο πριν τα παρακολουθήσει.

Αρχικά, του έστειλε όσα όλα συνέβαιναν στο πρώτο επεισόδιο, με τον ίδιο να νομίζει ότι του είχε στείλει κάποιο μήνυμα συγχώρεσης, αλλά αποδείχθηκε λάθος.

Στο δεύτερο επεισόδιο έφτιαξε ψεύτικο λογαριασμό, βάζοντας φωτογραφίες από μια σέξι κοπέλα για να τον προσεγγίσει και τα κατάφερε, ενώ οι υπόλοιπες αποκαλύψεις έγιναν μέσω των διάφορων application επικοινωνίας, όπως το Whats upp.

O απελπισμένος θαυμαστής του Game of Thrones, πήρε το μάθημά του και τώρα ζητά βοήθεια από διάφορα φόρουμ για το πώς μπορεί να πείσει την πρώην κοπέλα του να σταματήσει να του κάνει spoiler τη σειρά.

Πηγή: news247