ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα F-22 επιστρέφουν στην Ευρώπη

Έξι F-22 βρίσκονται από τις 8 Οκτωβρίου 2017 στην αεροπορική βάση RAF Lakenheath για εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πρόκειται να διεξάγουν μαζί με άλλα αμερικανικά αεροσκάφη που έχουν τη βάση τους στην Ευρώπη καθώς και με άλλους συμμάχους του ΝΑΤΟ.

Τα Raptor, της 94ης και 27ης Μοίρας Μαχητικών από την βάση “Joint Base Langley-Eustis” στην Βιρτζίνια που αποτελούν την πρώτη παρτίδα της μεταστάθμευσης θα αναπτυχθούν τόσο από τη Μεγάλη Βρετανία όσο από άλλες νατοϊκές βάσεις στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους.
Στόχος τους είναι να μεγιστοποιήσουν τις εκπαιδευτικές τους δυνατότητες και η αποτροπή οποιαδήποτε ενεργειών δύναται να αποσταθεροποιήσουν την περιφερειακή Ασφάλεια σύμφωνα με όσα αναφέρει το lakenheath.af.mil.
Το F-22 Raptor είναι ένα από τα κορυφαία αμερικανικά μαχητικά. Το αεροσκάφος το οποίο, αποτελεί πλέον την αιχμή του δόρατος της αμερικανικής στρατιωτικής υπερδύναμης είναι ένα μαχητικό πέμπτης γενιάς το οποίο παραμένει ένα κορυφαίο επίτευγμα της αεροναυπηγικής και μεγάλο όπλο της αμερικανικής ΠΑ.

Βίντεο: Το F-22 Raptor σε ένα μοναδικό βίντεο για το θεατή – Απίστευτοι ελιγμοί 

Με πληροφορίες lakenheath.af.mil.

και http://www.onalert.gr