ΕΙΔΗΣΕΙΣ
kinhto_kopela

Τα 10 καλύτερα κουρέματα για να δοκιμάσεις το φθινόπωρο

Τα haircuts των stars είναι πάντα η καλύτερη έμπνευση για το επόμενο κούρεμά σου.

φετινά haircut trends ποικίλουν και θα καλύψουν κάθε σου επιθυμία. Από το long pixie μέχρι τα μακριά μαλλιά με αφέλειες, θα τα δεις όλα εδώ για να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο δικό σου. Το κούρεμα εξάλλου είναι ένας τρόπος να ανανεωθείς εσύ και η εμφάνισή σου και είμαι σίγουρη ότι χρειάζεσαι μία τέτοια αλλαγή στη ζωή σου!

#1 Μακριά μαλλιά με αφέλειες

Η Dakota Johnson έχει την καλύτερη λύση για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά και δεν θες να τα αποχωριστείς.

#2 One-length cut

Ένα από τα πιο κομψά κουρέματα της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις κυρίως αν τα μαλλιά σου είναι απαλά και υγιή.

#3 Long layered bob

Δεν ξέρω να μπορείς να αντισταθείς και να μην κόψεις τα μαλλιά σου καρέ σαν αυτό της Chrissy Teigen.

#4 Long shag

Το έντονο φιλάσρισμα -όπως αυτό της January Jones- φέτος θα κερδίσει πολλές γυναίκες, κυρίως αυτές που θέλουν να δώσον λίγο περισσότερο όγκο.

#5 Shoulder lob

Ποια άλλη ξέρει καλύτερα να δίνει το στίγμα της στα trends από την Cara Delevingne; Τι άλλο θες για να πειστείς και να τολμήσεις το καρέ; Αν φυσικά δεν το έχεις ήδη κάνει.

#6 Side part A-line bob

Αν έχεις φυσικά σπαστά μαλλιά τότε το κούρεμα της Jennifer Lawrence είναι ιδανικό. Αν όχι πρέπει να βρεις τρόπο να κάνεις τα μαλλιά σου wavy!

#7 One-length bob

Η εκδοχή για το πιο αυστηρό καρέ έρχεται από την Kylie Jenner και τα λόγια είναι περιττά. Αν σου πάει το κοντό μαλλί τότε είσαι αδικαιολόγειτη αν δεν το τολμήσεις.

#8 Choppy short bob

Από τις πρώτες διδάξασες του bob, η Alexa Chung έχει να σου προσφέρει μία νέα εκδοχή για να δώσεις αέρα και κίνηση στο κοντό καρέ κούρεμά σου.

#9 Short shag

Η Taylor Swift πρόσφατα ανανέωσε το hairlook της και το αποτέλεσμα που πέτυχε μπορεί κάλλιστα να συμπεριληφθεί στη λίστα μας. Νεναικό και στιλάτο με εύκολο styling, αυτό το κούρεμα θα το δεις αρκετά αυτή τη σεζόν.

#10 Long pixie

Το pixie παίρνει πιο sophisticated διαστάσεις και όπως μας δείχνει η Ruby Rose είναι ένα από τα πιο κομψά και stylish haircuts της σεζόν.