ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα νέα όργανα και πρόσωπα στο Ποτάμι

Ως πρώτη προτεραιότητα για το Ποτάμι έθεσε την ανατροπή της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τόνισε ο επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Κινήματος.

 Μιλώντας για την αποτυχία συνεννόησης με την κα Φώφη Γεννηματά επεσήμανε ότι ζητούσε από το Ποτάμι το αδιανόητο, δηλαδή την ένταξή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα που ψηφίστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να τους προδώσει και να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ, ή στον ΣΥΡΙΖΑ» αναρωτήθηκε, ενώ χαρακτήρισε αντιδημοκρατική τη συμπεριφορά της να καλεί βουλευτές να εγκαταλείψουν το Ποτάμι και να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Επιπλέον ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός Ινστιτούτου, στην επιστημονική συνέλευση του οποίου θα συμμετέχουν οι προσωπικότητες της Επιτροπής Διαλόγου που στήριξαν τρία χρόνια τώρα το Ποτάμι.

Κατά τα διάρκεια της συνεδρίασης της ΜΕΣΥΑ την Κυριακή εκλέχτηκε νέος γραμματέας κοινοβουλευτικού έργου ο Γιώργος Μαυρωτάς και νέος γραμματέας οργανωτικού ο Γιώργος Γκαρής.

Επίσης στο νέο πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού εκλέχτηκαν οι :

Δημήτρης Αβραμίδης, Παντελής Αβραμίδης, Ολυμπία Αναστασοπούλου, Ζωή Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Βλάχος, Κυριάκος Καραγιώργης, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Γιάννα Παναγοπούλου, Δημήτρης Τσιόδρας, Χριστίνα Φούντζουλα, Τάκης Φραγκούλης, Γρηγόρης Ψαριανός .

Στο Πολιτικό Συμβούλιο επίσης συμμετέχουν:ο επικεφαλής του Κινήματος οι δύο γραμματείς, οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Γιώργος Αμυράς και Σπύρος Δανέλλης και οι δύο ευρωβουλευτές Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος.