ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίδι-αστραπή του Μίχελ στο Παρίσι

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως στον ΠΑΟΚ οι μηχανές δουλεύουν στο… κόκκινο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ μετά το ματς της Λεωφόρου τους είχε ζητήσει να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις εισηγήσεις τους για την επόμενη σεζόν.

Αυτός που καλείται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος είναι ο Λούμπος Μίχελ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι εδώ και καιρό με το ακουστικό στο αυτί και τρέχει τις υποθέσεις του αγωνιστικού. Μάλιστα, την ερχόμενη Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στο Παρίσι. Ο Μίχελ θα αναχωρήσει και θα επιστρέψει στην συμπρωτεύουσα την ίδια μέρα και τα ραντεβού του στην γαλλική πρωτεύουσα σχετίζονται με μεταγραφικές υποθέσεις του «δικέφαλου του Βορρά».

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό που παρουσίαζαν τον ΠΑΟΚ «ζεστό» για υποθέσεις παικτών που αγωνίζονται σε γαλλικούς συλλόγους.