ΕΙΔΗΣΕΙΣ
louis_vouitton

Τίτλοι τέλους για τη Louis Vuitton στη Θεσσαλονίκη!

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη μπουτίκ της Louis Vuitton στη Θεσσαλονίκη. Η 16η Ιανουαρίου είναι η τελευταία ημέρα που θα λειτουργήσει το πάλαι ποτέ γεμάτο με κόσμο υποκατάστημα της διάσημης φίρμας των πλουσίων κυριών της πόλης στην οδό Προξένου Κορομηλά.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες οι υπάλληλοι πραγματοποίησαν την απαραίτητη απογραφή και σήμερα, μετά το πέρας του ωραρίου της αγοράς, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσης του ακινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας» όλα θα γίνουν με ταχύτητα… αστραπής και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ειδικά συνεργεία θα έχουν αδειάσει το κατάστημα, προκειμένου να τεθεί προς ενοικίαση.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των εορτών, στις «καλές πελάτισσες» η γαλλική φίρμα απέστειλε ειδική επιστολή ανακοινώνοντας το «λουκέτο» του υποκαταστήματος και ότι θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται από το μοναδικό –πλέον- κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου στην Αθήνα.

Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει την πολυτελή μπουτίκ, σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στους υπαλλήλους, επειδή το συγκεκριμένο ακίνητο δε μπορούσε να εξυπηρετήσει τα σχέδια της φίρμας, καθώς ήταν μικρό για να χωρέσει όλα τα προϊόντα της. Ωστόσο, η τρομακτική μείωση της ζήτησης λόγω της οικονομικής κρίσης και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η πελατεία είχε μειωθεί δραματικά φαίνεται ότι αποτελούν τις πραγματικές αιτίες του «λουκέτου»…