ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέσσερις διαφορετικές χρήσεις με τον αφρό ξυρίσματος

Ο αφρός ξυρίσματος είναι ένα προϊόν που βρίσκεται πάντα στο σπίτι αφού το χρησιμοποιούν άντρες και γυναίκες. Όμως εκτός από το να βοηθάει στην περιποίηση του σώματος μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και διαφορετικά μέσα στο σπίτι.

1. Αφαιρέστε την μπογιά από τα χέρια σας: Εάν είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να βάφουν το σπίτι μόνοι τους τότε σίγουρα θα σας λύση τα χέρια ο αφρος ξυρισματος. Εάν λοιπόν έπεσε μπογιά στα χέρια σας και δεν ξέρετε πως να την αφαιρέσετε τότε πάρτε λίγο αφρό ξυρίσματος και τρίψτε το πάνω στην μπογιά, έπειτα πλύντε τα χέρια σας με νερό και σαπούνι και η μπογιά θα έχει εξαφανιστεί.

2. Γυαλίστε τα κοσμήματα σας: Για να κάνετε τα παλιά σας κοσμήματα σαν καινούργια το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ο αφρος ξυρισματος και μια παλιά οδοντόβουρτσα.

3. Διώξτε τους λεκέδες από τα χαλιά σας: Αρχικά βρέξτε με λίγο νερό το σημείο με τον λεκέ, έπειτα ρίξτε τον αφρό ξυρίσματος πάνω και αφήστε τον να δράση για μια νύχτα. Στην συνέχεια καθαρίστε τον αφρό με ένα νωπό σφουγγάρι και σκουπίστε το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα. Ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί.

4. Σταματήστε τους μεντεσέδες που τρίζουν: Είναι εκνευριστικό να έχουμε στο σπίτι μεντεσέδες που τρίζουν, για να σταματήσετε αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο πάρτε λίγο από τον αφρό ξυρισματος και περάστε τους μεντεσέδες με αυτό, το τρίξιμο θα σταματήσει αμέσως.

πηγή: 26ecopages.blogspot.gr